Sommarträningen är här, välkomna in.

Hej alla ju-jutsukas! 


Äntligen är det det möjligt att dra igång med inomhusträning igen! 
Planen är att köra sommarträning för vuxna med start från den tisdagen 15:e juni. 
Kai har gemensamma pass för alla grader på tisdagar och torsdagar 18-19:30. 


Har man betalat träningsavgiften för vårterminen så ingår sommarträningen. Har man inte gjort det men planerar att träna i höst så går det bra att betala avgiften för hösten redan nu och då få sommarträningen på köpet. Har man enbart möjlighet att träna i sommar så kostar det 500kr. Mer info om avgifter finns på hemsidan: https://gjjk.se/avgifter/ 

För att hålla träningen så säker som möjligt kommer vi på passen enbart träna med samma partner hela passet eller byta i små grupper om max 4 personer (om deltagarna vill). Tänk också på att ha bra hygien, tvätta händer och ansikte direkt efter ankomst till klubben och stanna hemma vid minsta symptom. Vi kommer också ha ett maxantal på 24 personer, det kommer antagligen inte vara begränsande men för att hålla koll på antalet personer finns en anmälsingslista till respektive pass, se nedan. 

Är man sugen på att hålla ett pass är sommaren en utmärkt möjlighet göra det, även om det inte är något man brukar göra. Sommaren är en perfekt chans att köra sitt drömpass med udda tekniker vi sällan gör eller kanske götta ner sig i en favoritteknik. Kom ihåg att man inte behöver vara bäst eller högst graderad för att hålla ett pass, det viktiga är att det blir kul! Skriv upp er på listan när det passar! 

Anmälningslista för deltagande och tränare finns i din mail och på slack.

Glöm inte heller att det bli kickoff häng i Azaleadalen i Slottsskogen!

Ta med egen mat och dryck och picknickfilt! 

Hoppas vi syns både på mattan och i Slottskogen! 
/Styrelsen